Om oss

StenbekkStenbekk i dag: Stenbekk Misjonssenter ligger ved Vestvannet i Sarpsborg kommune. Stedet eies og drives av Det Norske Misjonsselskap (NMS) og er velegnet til leirer, kurs, menighetsturer og andre arrangement for alle aldersgrupper. Vi har lokaler som er egnet for  konfirmantleirer og treningsgrupper. Her kan dere ordne dere selv eller få full pensjon. Kort avstand til gode opplevelser i området. Alpinanlegg og badeanlegg ligger i nærheten.

NMS U arrangerer mange leirer for barn i alle aldre, og ellers er det også flere voksenarrangement i NMS sin regi i løpet av året.

Stenbekk har stor møtesal, salonger, spisesal, peisestue, grupperom, kapell og 85 sengeplasser fordelt på 25 rom. Alle soverom har eget bad med dusj og toalett. Gjestehus med eget kjøkken for selvhushold, i dette huset er det også stue/spiserom samt kapell/møtesal med alle nødvendige fasiliteter.

Vi har også store utearealer med mulighet for diverse aktiviteter. Det er en fotballøkke, bålplass og lavvo, og vi har kanoer som er gratis for våre overnattingsgjester. I tillegg har vi hinderløype, klatrevegg og sandvolleyballbane.

Gode minner, gode opplevelser, velkommen til Stenbekk!

Her finner du oss:
Stenbekk Misjonssenter ligger inntil RV 114 (veien fra Sarpsborg mot Skiptvet) ca. 3 km fra E 6. Avstanden til Sarpsborg sentrum er ca. 6 km. Se kart.

Du har kanskje også lyst til å lese...