Vellykket loppemarked og auksjon

Etter en lang, kald vår, og kjølige forberedelser til årets store loppemarked og auksjon, kom dagen med strålende sol, høy temperatur og vindstille. Kundene strømmet på. Parkeringsplassen, fotballbanen og de fleste plenene våre ble tatt i bruk for å få plass til alle bilene som kom. I år hadde vi lopper i to store telt i tillegg til garasjen, plassen utenfor garasjen, salongene og spisesalen. Vi har vel aldri hatt så mye lopper noen gang tidligere. Auksjonen foregikk i møtesalen som vanlig. Folk kjøpte mat og satt ute i sola og koste seg. På noen få timer la kundene igjen litt over 100 000 kroner hos oss. Da var det tid for opprydding. Dugnadsgjengen tro til i et par timer, og Stenbekk var igjen klart til å ta imot nye gjester. TAKK FOR INNSATSEN ALLE SAMMEN!

Du har kanskje også lyst til å lese...