Ferien er over

Alle ansatte er tilbake på jobb etter sommerferien.

I sommer har vi hatt drift hele tiden. Vi har leid ut til mange ulike arrangement – hjertesyke barn, overnatting under OASE, øvingsuke for et «strykeorkester», et par bryllup og noen jubileer.

Kirsten og Knut avsluttet ferien med Skjærgårdssang i Langesund. Der er det masse god sang og musikk, og i tillegg ble vi minnet om hvor viktig det er å jobbe for å nå barn og unge med evangeliet i dagens Norge. Dette er noe som Skjærgårdsstiftelsen jobber svært aktivt med. Vi håper at også Stenbekk fortsatt skal få være et viktig arbeidsredskap i Guds rike.

IMG_5413IMG_5420

 

 

 

 

 

 

 

Denne uka er det også full fart.  Nå er det rigging til lørdagens loppemarked, og tirsdag og onsdag er det «Før skolestart»/Globusagenter  – en leir der deltakerne bor hjemme om natta og kommer til Stenbekk på dagtid mens foreldrene er på jobb.

Utover høsten og vinteren er de fleste helger utleid. Håper det er nok dugnadsfolk til å hjelpe oss gjennom alt som skal skje framover. Uten frivilligheten vil det bli tungt å drive Stenbekk. Vi trenger renholdere, kjøkkenpersonale som kan dekke bord, lage mat, servere og vaske opp, noen som kan male, snekre eller gjøre andre praktiske oppgaver. Om du har lyst til å ta et tak – kontakt oss!

Du har kanskje også lyst til å lese...