Trivelig besøk fra Pinsekirken på Nesodden

Denne helga var en stor flokk fra Pinsekirken på Nesodden innlosjert på Stenbekk. Alle aldersgrupper var representert fra de minste til folk som hadde vært pensjonister en stund. FLOTT Å SE AT DET ER MULIG Å SAMLES PÅ TVERS AV GENERASJONER!! Noen av disse var her forrige gang jeg (Knut Holmen) var ansatt på Stenbekk. Det var veldig trivelig å treffe disse igjen, og vi fikk noen lange, gode samtaler i løpet av helga.IMG_5433

Kirsten var hos noen gode venner og hentet pynt til bordene – gresskar, squash, dill, grønnkål og blomster, og det ble riktig så fint, syns vi..

 

 

IMG_5437

 

Blide damer på kjøkkenet sørget for at deltakerne fikk det de trengte i kroppen. Hele Stenbekk har vært i bruk, gjestene var fornøyde og bestilte nytt opphold om et år.

 

I dag har vi hatt en fin gruppe renholdere innom som har gjort stedet klart til neste arrangement som begynner om et par timer. Da kommer bortimot 100 foreningsmedlemmer fra NMS til den første av to foreningsdager denne uka.

Du har kanskje også lyst til å lese...