Loppemarkedet er over for denne gang

TAKK til loppegeneral Knut Lande, Grålum mannsgruppe og alle andre gode medarbeidere som hjalp til med å rigge i stand i forkant og på lørdagen! 60-70 personer har vært i sving i løpet av «loppeuka». TAKK til alle dere som handlet og la igjen 50.000 kroner på loppe- og matsalg!

I løpet av høsten og vinteren må vi vurdere hva vi gjør i årene som kommer. Loppemarkeder og auksjoner har gitt mange kroner i kassa til Stenbekk, men det krever mye arbeid og tar mye tid – omkring 900 arbeidstimer på auksjon/loppemarked i mai. Vi ser at gjenbruksbutikker tar over en del av funksjonen som loppemarkedene hadde tidligere. Inntektene fra loppemarked/auksjoner her på Stenbekk har gått noe ned de senere årene, og det virker som om færre mennesker kommer på loppemarkedene. Vi har bestemt oss for at garasjen ikke skal brukes til loppelager i vinter. Nå skal vi i stedet sette inn kjøretøy og tilhengere. Blir det et nytt loppemarked til våren, tar vi imot lopper 2-3 uker på forhånd og ser hva det blir ut av det.

Om noen får en god ide til et alternativt arrangement, kan det hende vi har hatt loppemarked for siste gang, men det får vi komme tilbake til. Noen tanker om alternativer har vært luftet, men ingenting er bestemt foreløpig.

Har DU noen tanker om hva vi kan finne på for å samle mye folk og få inn noen kroner til Stenbekk?

Ta kontakt med Knut Olav Holmen på mobil 40 42 97 32 eller e-post: knuth@nms.no

Telefonnummeret til Stenbekk er 69 13 04 99. E-post: stenbekk@nms.no

 

Du har kanskje også lyst til å lese...