Takkefest for de frivillige medarbeiderne på Stenbekk Misjonssenter

I går kveld var i underkant av 60 personer samlet på Stenbekk til takkefest. Vi er heldige som har så mange medhjelpere som bidrar med masse jobb uten å forlange betaling. Vi har renholdere, kjøkkenhjelpere, gartnere, vedlikeholdsarbeidere og en stor flokk som deltar under loppemarkeder og auksjoner. Det er trivelig å samle disse til en fest der vi kan gjøre litt stas på dem.

Toril Slettevold Heie som er vår frivillighetsleder, ledet kvelden. Unni Holm Olsen som jobber i NMS Region Øst og har kontor på den andre siden av gårdsplassen vår, åpnet kvelden med noen tanker omkring et bibelord.

Therese Aronsen Gangestad

Ivar Aronsen

 

I går hadde vi besøk av Therese Aronsen Gangestad som sang helt nydelig for oss akkompagnert av sin far, Ivar Aronsen.

Stenbekkstyret og ansatte hadde laget ferdig en koldttallerken til hver enkelt og dekket koselige bord til et nydelig måltid.

Camilla Skår hadde mye å dele med oss. Humor og alvor i skjønn forening.

Camilla Skår hadde mye å dele med oss. Humor og alvor i skjønn forening.

Camilla Skår delte noen tanker med oss fra hverdagen på Fjellborg og litt av hvert annet. Temaet hennes var teoretikeren, praktikeren og romantikeren. Hun lærte oss litt om fysikk og tok oss med inn i noen av de mange tankene som beveger seg i hodet hennes. Innslaget ga oss mye å le av og mange gode tanker vi kan ta med oss videre.

 

 

I løpet av året tar vi mange bilder av det som skjer på Stenbekk. På takkefesten bruker vi å vise noen av disse for å se hva vi har holdt på med siden sist. Det gjorde vi også denne gangen.

Du har kanskje også lyst til å lese...