Misjonsselskap for kvinner

Lørdag 4. mars samlet NMS 100 damer til et stort misjonsselskap på Stenbekk. Huset var pyntet, maten var god og gjestene spiste, pratet og koste seg. Når kvinnene samles til misjonsselskap, er det vanligvis menn som står for serveringen. Slik var det også i år. Heldigvis hadde vi noen flinke damer som hjalp til med å lage maten….

Programmet for dagen var variert. En av programpostene handlet om kvinners situasjon i Midt-Østen. Åslaug Ihle Thingnæs kjenner området og delte noen av sine opplevelser med tilhørerne. De fikk også et møte med en ung, iransk kvinne som måtte flykte fra Iran etter at hun ble kristen. NMS feirer sitt 175-årsjubileum i år, og dette ble, naturlig nok, markert. Grethe Hetland sto for en kjapp historikk om NMS og trakk spesielt fram Gustava Kielland – kvinneforeningenes mor og opphavskvinne til sangen «O jul med din glede».  Mot slutten av dagen fikk gjestene med seg en «minikonsert» med Karina Ravneng og Per Olav Myklebust.

Du har kanskje også lyst til å lese...