St.Hans på Stenbekk Misjonssenter

På Stenbekk feirer vi alltid St. Hans på St.Hansaften uansett hvilken ukedag den faller på. I år var det fredag 23.juni. Været var ikke det beste for utendørs feiring, men vi hadde besøk av godt over 200 mennesker denne ettermiddagen og kvelden. Vi er heldigvis ikke avhengige av pent vær for å kunne arrangere store samlinger her hos oss. Matsalget gikk unna. Noe ble solgt i spisesalen og grillmat, brus og is ble solgt i garasjen vår. Under familiemøtet var det nesten fullt i både møtesalen, salongene og spisesalen. Helge Vatne hadde en inspirerende andakt om hvor viktig det er å dele evangeliet med andre. Det var mye allsang som ble ledet av sangerne og pianisten som var på besøk – Cathrine Bøhaugen, Jostein Olsen, Ingunn og Kjell Roar Weum Helgesen. Disse fire delte vakker sang og musikk med oss som var til stede. Kirsten som er leder på Stenbekk, oppfordret dagens gjester til å bli Stenbekkvenner.  27 personer meldte seg denne dagen. Vi håper på mange flere etter hvert!

Silje fra NMS U hadde uteaktiviteter som sporlek, klatrevegg, trampoline og balansering på slakk line.

Musikkorpset Harmoni stilte opp med en konsert i år igjen. Vi håper det kan bli en tradisjon!

En stor flokk med tilskuere ved bålet

Klokka 21 ble bålet tent ved Vestvannet. Knut Lande og Arne Svartedal ledet allsangen. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger etter arrangementet. Folk har kost seg til tross for dårlig vær.

TAKK TIL ALLE DERE SOM HJALP OSS GJENNOM ARRANGEMENTET!

 

Du har kanskje også lyst til å lese...