Oppmuntringskvelden var en suksess

Sanger og moromann, Bjørnar Spydevold, og klaverfyrverkeriet Kari Stokke, ga 100 tilhørere det de hadde kommet for – og mer til.

NMS i Østfold og Stenbekk Misjonssenter har i flere år arrangert oppmuntringskvelder med ulike gjester. Vi ser fram til disse kveldene. Foredragsholderne og artistene vi har hatt besøk av, har evnen til å blande humor og alvor på en god måte. Lattermusklene får trim samtidig som vi får litt åndelig påfyll.

 

I år var det altså Kari Stokke og Bjørnar Spydevold som var trekkplastre. De innledet med en avdeling med mye humor fra revyer og show. I andre avdeling var det sanger som vi kjenner fra kirke og bedehus og noen nye sanger fra musikalen om Hans Nielsen Hauge. Men – som alltid når disse to opptrer – det blir aldri fritt for humor! Bjørnars gode humør er svært smittsomt. Man blir i godt humør bare av å se ham på scenen, og når han åpner munnen, blir det enda bedre. Kari spiller fantastisk, og det er underholdende å se hvordan hun lever i musikken med hele seg. Det er ikke bare hendene som spiller, men ansiktet og resten av kroppen er med.

TAKK FOR EN FLOTT KVELD!

Du har kanskje også lyst til å lese...