Takkefest for våre frivillige (ulønnede) medarbeidere

Tirsdag 5. desember kom en stor flokk ulønnede medarbeidere til Stenbekk for å få sin velfortjente takk for innsatsen i 2017. Vi er heldige som har mange medarbeidere som tar seg av ulike oppgaver her hos oss. I helgene er det ofte dugnadsfolk som står på kjøkkenet og lager mat, rydder og vasker opp. På mandager er det rengjøring etter leir. Da hender det vi er 10-12 mennesker rundt lunsjbordet. På loppemarked, aktivitetsdager og St. Hans er det flere titalls ulønnede medarbeidere som hjelper til med forberedelse, gjennomføring og opprydding. Noen hjelper til på uteområdet med blomsterbed og gressklipping, andre maler eller gjør andre vedlikeholdsoppgaver.

Det er artig for oss å gjøre litt stas på disse gode hjelperne våre en gang i året. Vi pynter huset og lager litt ekstra god mat. Vi har inntrykk av at de som kommer på samlingene, setter pris på tiltaket. Tilbakemeldingene var mange og gode. Praten går lett i pausene og rundt bordene.

TAKK FOR HJELPEN, ALLE SAMMEN!

Til deg som ikke har vært med som ulønnet medarbeider her på Stenbekk:

Vi trenger deg! Mange av hjelperne våre begynner å bli godt voksne, noen sliter med dårlig helse, og vi vet ikke hvor lenge de orker å holde på. Det er hele tiden behov for flere hender her hos oss. Se på bildene fra årets takkefest. Kanskje det frister å bli dugnadsarbeider på Stenbekk Misjonssenter…..   Om du ikke har ork eller anledning til å gjøre praktisk arbeid, trenger vi noen som kan be for arrangementene, lederne og deltakerne her.

Nedenfor kan du se bilder fra samlingen.

Du har kanskje også lyst til å lese...