100 mannfolk på mannskveld

Første torsdag i februar var det mannskveld på Stenbekk Misjonssenter nok en gang. Denne tradisjonen har holdt seg i flere tiår. Mange kommer tilbake år etter år, og hvert år dukker det opp noen nye ansikter. Eldstemann denne gangen var Arnt Svartedal som fyller 100 år i løpet av 2018! En utrolig sprek og oppegående 100-åring.

Samlingen startet (som alltid) med en velsmakende karbonademiddag med dessert. Etter maten strømmet hele gjengen inn i møtesalen til et misjonsmøte med tale av Bjørn Eddy Andersen (tidligere Madagaskarmisjonær) og mye frisk sang av Skjeberg mannsmusikk.

Etter en pause der strupene ble smurt med kaffe og gode bløtkaker, var det tid for sang- og vitnemøte. Det er litt av et trøkk når 100 mannfolk synger av full hals. Mange ønsket å dele et vitnesbyrd med resten av flokken, så det var tilløp til kø ved mikrofonen.

Takk for gode gaver til Stenbekk og NMS!

Du har kanskje også lyst til å lese...