Sveinung Hølmebakk kommer til Stenbekk Misjonssenter

Sveinung Hølmebakk har konsert på Stenbekk Misjonssenter torsdag 12. april 2018 kl.19.00.  Her vil han synge sanger fra sin nyeste CD «Til deg» som kom i høst. Dette er hans åttende soloalbum. Tidligere har han stort sett gjort sanger av andre, men på de siste innspillingene har han tatt med flere og flere av sine egne sanger, og på denne bærer alle sangene Sveinungs signatur. 

Sveinung Hølmebakk begynte å skrive sanger først som 35-åring. 

– Jeg angrer mye her i livet, men noe av det jeg angrer aller mest på, er at jeg ventet så lenge med å begynne å skrive. Men da jeg først begynte, hadde det samlet seg opp så mye å skrive om, at det ble ganske mange sanger etter hvert, forteller Sveinung Hølmebakk. 

Han skriver alle typer sanger, selv om de fleste nok forbinder han med kristne tekster.  

– På konsertene mine synger jeg stort sett mine egne sanger, men jeg tar alltid med noen av de gamle bedehussangene som jeg er oppvokst med. Og så elsker jeg å få folk til å le. Det blir alltid noen morsomme historier mellom sangene, forteller den allsidige artisten. 

Flere av disse historiene har han samlet i de to vitsebøkene han har gitt ut. Den siste kom i 2017. 

Sveinung Hølmebakk bor i Kristiansand men er født på Karmøy i 1977. Han har mastergrad i utøvende sang fra Griegakademiet i Bergen og har studert musikkvitenskap ved NTNU Trondheim og Universitetet i Oslo. Han har deltatt i en rekke TV-programmer, deriblant Beat for Beat, Ti på Topp, Kvelden før kvelden, Sommeråpent og Førkveld. Sammen med Nordic Tenors vant han Komiprisen for Beste Nykommer i 2006 og var musikalsk toastmaster i HM Kong Haralds 70-årsdag.

 

Billetter får du tak i på Stenbekk Misjonssenter fra mandag 12.02.2018 kl 08.00. NB!! Det er kun 100 billetter. Kr 250 pr billett. Vær rask!

Ring Kirsten Holmen på 40 42 97 37 for bestilling!

Det blir en pause i konserten. Da kan du kjøpe bøker/CD-er av Sveinung Hølmebakk og litt kaffemat. Ta gjerne med noen kontanter. Vi håper at VIPPS er på plass før konserten.

 

Du har kanskje også lyst til å lese...