GOD PÅSKE!

Mange har sikkert tatt påskeferie allerede, noen begynner kanskje i dag, og noen må jobbe for at andre skal få skikkelig ferie. Stenbekk er klart til å ta imot godt voksne gjester som skal feire påske sammen hos oss. Her blir det fokus på det som påsken egentlig handler om – Jesu død og oppstandelse. Du som glemte å melde deg på i år, får prøve neste år.

Det er sol og pent, men vinteren slipper ikke helt taket. Det var nesten 10 minusgrader denne morgenen, men sola varmer forhåpentligvis utover dagen slik at vi kommer over på plussiden.

Vi har flere store prosjekter som vi håper å få gjort noe med dette året:

  • Restaurere mølledammen slik at vi får nok reserve slokkevann
  • Lage kjøkken og spiserom/konferanserom i toppetasjen på internatet
  • Pusse opp resten av baderommene i internatet
  • Sette vanntårnet i stand

PS: Torsdag 5. april fra kl 18.00 skal vi samle Stenbekkvenner som har lyst til å hjelpe oss med ideer til videre utvikling av det flotte stedet vårt. DU må gjerne komme! Si fra om du kommer til kveldsmaten kl 18, slik at vi har nok mat. Ring 909 77 805 (Knut) eller 40 42 97 37 (Kirsten)

 

Du har kanskje også lyst til å lese...