Nå er det mulig å VIPPSE på Stenbekk

Vi har ventet leeeenge på denne betalingsløsningen, og nå er den endelig på plass.Bilderesultat for vipps logo

Første skikkelige test blir i kveld for dere som kommer på konsert med Sveinung Hølmebakk. Dere som ikke allerede har hentet og betalt billettene deres, kan betale med VIPPS. Skal du kjøpe kaffe i pausa eller kjøpe kort på vår stand, kan du VIPPSE. Vil du heller betale med de gammeldagse pengene, så fungerer de fortsatt her hos oss.

Etter hvert blir det lagt inn mange ting som kan betales med VIPPS bare med et klikk, men siden det er så nytt, blir dere nødt til å skrive en liten melding i kveld. I meldingsfeltet skriver dere «Billett» , «Kaffe» eller «Kort» avhengig hva dere vil kjøpe.

Du kan allerede nå begynne å forberede deg til et besøk på Stenbekk ved å legge inn VIPPS-nummeret vårt som er: 515232

Du har kanskje også lyst til å lese...