God oppslutning om dugnaden!

Onsdag 25, torsdag 26. og fredag 27. april hadde vi besøk av mange ivrige dugnadsarbeidere her på Stenbekk. Det ble utført omkring 100 dugnadstimer – nesten tre ukeverk – på disse dagene. På onsdag var det storproduksjon av vaffelrøre til loppemarked og St.Hans. Torsdag og fredag fikk vi tatt storrengjøring på alle bad i hovedbygningen, og vinduene ble pusset skinnende blanke på hovedbygg og overnattingsbygg. Utemøblene ble rengjort, og vi fikk ryddet rundt veggene, raket plenen og luket blomsterbedet i hagen. I dag – mandag – er hagearbeiderne i full sving med luking av grusgangen utenfor verandaen.

I løpet av vinteren ble gjerdet opp mot riksveien kjørt ned av en bil. Nå fikk vi satt opp nye stolper og rettet opp gjerdet langs hele veien. Det gjenstår bare å skru fast den delen som ble kjørt ned i vinter.

Mens det var snø, fikk vi felt noen av trærne som hang innover parkeringsplassen vår. Nå er de kappet i håndterbare lengder. Noe skal vi skjære materialer av (kanskje det kan bli skjærefjøler og liknende ting som kan selges) og noe blir ved. Kanskje vi prøver å selge veden under loppemarkedet og la folk kappe og kløyve selv….. All kvisten er hogd til flis. Det har blitt ganske så fint langs parkeringen vår! Nå er det mulig å se ned til mølledammen som vi håper det blir mulig å restaurere i løpet av året. Det er en laaaaaaaaaaaaaang søknadsprosess. Utrolig mange team, etater og vesener skal uttale seg om denne saken!

I bildeserien nedenfor ser du de fleste som var med på dugnaden. Vi mangler bare noen få.

 

Du har kanskje også lyst til å lese...