TAKK!!

Hjertelig takk til alle dere som hjalp oss med forberedelser og gjennomføring av årets loppemarked! En spesiell takk til Erling Nyvoll som tok hovedansvaret for arrangementet. Tusen takk til alle dere som kom til Stenbekk og kjøpte lopper, mat, lodder og annet!

Lørdagen ble en flott dag på alle måter. Vi hadde masse lopper i og utenfor garasjen, noen auksjonsvarer, vafler, brus,kaffe, bakte poteter, bøttelotteri og diverse annet salg.

De gode hjelperne kom – de første var på plass før halv åtte på morgenen. Parkeringsvaktene var i sving fra klokka halv ni, og straks etter begynte de første «handlende» å ankomme Stenbekk. Etter hvert strømmet folk til, sola skinte og det var flott stemning i de timene vi holdt på. Mange hadde god tid og satt rundt bordene og pratet og koste seg i det fine været.  Loppene fikk nye eiere, matsalget gikk strykende. Nytt av året var «Kjekke Kjells bakte poteter». Det tok litt tid før potetene var ferdige, men de smakte skikkelig godt. Dette gjentas til St.Hans!

Klatreveggen og trampolina i hagen var i bruk, men kanskje ikke så mye som vi hadde trodd. Var ikke alle barna klar over tilbudet, mon tro?

Oppryddingen etter loppemarkedet gikk også unna. Sistemann dro fra Stenbekk allerede klokka 15.

Her er noen bilder fra årets loppemarked:

 

Du har kanskje også lyst til å lese...