Malejobben er snart ferdig

Nå begynner vi endelig å se slutten på malerjobben for denne gang. Vi malte mesteparten av internatbygget i fjor, men jobben stoppet opp på grunn av regn. Nå er det bare noe småtteri som gjenstår der –  stolpene som bærer verandaene. Er det kanskje noen som har lyst og anledning til å hjelpe oss med disse?

Hovedbygget er også så godt som ferdig. Der mangler det bare å male rundt noen vinduer og håndrekkene på to rekkverk. Dersom ikke sjefen (Kirsten) bestemmer at vi også skal male murveggene på møtesalen i år….

Vi fikk en lei overraskelse med dette huset i fjor. Veggen utenfor salongene og spisesalen ble malt i samme farge som rekkverkene. Dagen etter stekte sola på veggen, og den gamle linoljemalingen begynte å «koke» slik at veggen ble full av blærer. I år har vi skrapt veggen helt ren og malt den i en langt lysere farge som ikke suger til seg like mye solvarme. Hittil har det ikke kommet en eneste blemme, og det tyder godt – når vi vet hvor varmt det har vært de seneste ukene. Panelen er av en fantastisk kvalitet! Sannsynligvis må de veggene som er kledd om i de senere årene, kles om på nytt før den gamle panelen må byttes ut.

Er det noen som kan tenke seg en dugnadsjobb på de gjenstående arbeidene? Kontakt Knut på mobil 909 77 805.

Nedenfor ligger noen bilder fra arbeidet.

Du har kanskje også lyst til å lese...