Hyggelig St. Hansfeiring på Stenbekk Misjonssenter

Nærmere 300 mennesker (og noen tunefluer) møttes på Stenbekk for å feire St. Hans med aktiviteter, matsalg, familiemøte, konsert av musikkorpset Harmoni og bålbrenning. Allerede en time før arrangementet startet, begynte folk å komme. De koste seg i sola og handlet mat, drikke, lodd, sukkerspinn og mer til. På loppemarkedet i mai solgte vi for første gang bakte poteter. Dette slo godt an, og vi prøvde oss på lørdagen igjen. Suksessen ble enda større denne gangen – alle ble solgt. Grøt, grillpølser, kaffe, brus og is gikk unna sammen med andre salgsvarer fra Stenbekk og NMS.

NMSU sørget for diverse uteaktiviteter for barn og familier. Sporlek, ballspill, slakk line, klatrevegg mm.

Under familiemøtet var møtesal, salonger og spisesal fulle av folk – godt over 200 mennesker inne. Mange satt fortsatt ute i hagen under møtet og lyttet til det som skjedde via høyttalere på verandaen. Allsang, sang og musikk av Signe, Peder og Helene, andakt av Torill, gave til misjonsarbeidet var innholdet i familiemøtet.

Harmoni spilte for oss for tredje år på rad. Dette har blitt en flott tradisjon som vi håper kan fortsette!

Kvelden ble avsluttet med et stort bål ved Vestvannet. Vi var spente på forhånd. Ville vi få tillatelse til å brenne? Det var totalforbud mot bål bare noen få dager før samlingen vår – og vi hadde spart mye trevirke til bålet. Heldigvis ble forbudet opphevet og bålet kunne tennes. Knut og Arne ledet allsangen ved bålet.

Vi takker for en flott kveld og ønsker alle hjertelig velkommen tilbake til Stenbekk!

Du har kanskje også lyst til å lese...