Før skolestart

 

I to dager har Stenbekk vært fylt av barn som venter på at skolen skal begynne igjen. 19 ledere har aktivisert ungene fra tidlig morgen til klokka 16.00 og vi har sørget for at de har fått noe å spise. Sang, dans, trommespilling, fotball, uteleker, formingsaktiviteter, misjonsinformasjon og mat har vært noe av dagsprogrammet. Nå har foreldrene kommet for å hente barna, og det er avslutningsmøte der barna viser noe av alt det de har holdt på med. Barna har blant annet et flott kor som har øvd inn flere sanger. De var så opptatte med å øve på alt de skulle framføre, at de glemte å komme ut og forsyne seg med boller og frukt.

Om et par timer kommer mange familier fra Greverud menighet hit på menighetsweekend. Før de kommer, må vi rydde huset og gjøre rent. Det blir litt stress, men det bruker å gå bra!

Du har kanskje også lyst til å lese...