HOBBYKVELDER PÅ STENBEKK I HØST

 

Tirsdagene 25. september, 2. oktober og 09. oktober fra klokka18 er det mulig å komme til Stenbekk og lage ting som kan selges til inntekt for det flotte leirstedet vårt. Vi har materialer av selje og svartor fra området mellom parkeringsplassen og Stenbekken. Av disse kan det bli «julekrybber», skjærebrett, frokostfjøler og annet. Når tingene er ferdige, skal de stilles ut i en liten salgsbod slik at folk kan Vippse penger til oss og ta tingene med hjem.

Andre kan kopiere, brette og lage kortpakker som skal selges.
Da kan vi få ferdig en del produkter før oppmuntringskvelden og «Koble av – koble på»

DET ER FINT OM DU GIR BESKJED DERSOM DU KOMMER!

Ring/send SMS til Knut på mobilnummer 909 77 805 eller send e-post til knuth@nms.no

Du har kanskje også lyst til å lese...