Møte på tvers av tro og kultur

Siste helg i september hadde vi besøk av en flokk ungdommer der noen har kristen og andre har muslimsk bakgrunn. Disse var sammen for å bli kjente med hverandres tro og kultur. En herlig gjeng med høflige, kjekke ungdommer! Det er godt at noen har funnet ut at det er mulig å snakke sammen og bli kjent med hverandre – ikke bare ha forutinntatte meninger om at de andre er sånn eller sånn.

Det er Dialogforum Østfold som arrangerer disse samlingene, og vi ønsker dem velkommen tilbake!

FOREDRAG: På leir var ungdommene gjennom mange ulike temaer og fikk drøfte sine tanker rundt disse. Her er det ytringsfriheten som diskuteres, sammen med Siri Anette Larsen fra enhet for kompetanse, kultur og oppvekst i kommunen.

FOREDRAG: På leir var ungdommene gjennom mange ulike temaer og fikk drøfte sine tanker rundt disse. Her er det ytringsfriheten som diskuteres, sammen med Siri Anette Larsen fra enhet for kompetanse, kultur og oppvekst i kommunen. Bilde fra Sarpsborg Arbeiderblad. Foto: Katrine Hammer

 

 

Du har kanskje også lyst til å lese...