Stenbekk er filmet fra drone

I dag har vi hatt en drone i lufta over Stenbekk. «Dronepilot» var Magne Kaspersen.

Hovedformålet med filmingen var å finne ut om vi har fri sikt mot en sender fra ei mast oppe på vanntårnet vårt. Det ser ikke så bra ut. Skogen på øyene mellom Stenbekk og plassen vi sjekket utsikten til, er akkurat i siktelinja nå. Og det ser ut til å være en skog som er i god vekst.

Heldigvis har vi oppdaget at det er fri sikt mot Stikkaåsen. Nå håper vi at det blir mulig å sette senderutstyr et eller annet sted der og mottakerutstyr på vanntårnet vårt. Får vi dette til, kan vi også få skikkelig internettforbindelse slik at vi kan tilby gratis nett til gjestene våre.

Når vi først hadde et kamera oppe i lufta, passet vi på å ta en del bilder og film over området. Her er noen av bildene. Filmen kommer etter hvert. Den må redigeres først.

Dronebilder: Magne Kaspersen

Du har kanskje også lyst til å lese...