Tømmermannen og hans lille familie

I våres felte vi noen store seljer og noe svartor rundt parkeringsplassen på Stenbekk. Noen av stokkene har vært på saga og blitt til materialer av ulike dimensjoner. Av disse har vi lagd noen «hellige familier» i forskjellige størrelser. Disse er nå til salgs. Kanskje du vil ha en litt annerledes julekrybbe denne jula eller kjøpe en julegave til vennene dine – og samtidig gi din støtte til Stenbekk. Figurene vi selger, er ubehandlet (ikke oljet, lakkert eller malt). Vi har et begrenset antall som er ferdige, men flere kan lages på bestilling.

Priser:

Store: Kr 300,-      Middels størrelse: Kr 200,-      Små: Kr 50,-

Vi har også kortpakker til 50 kroner og flettede armbånd til 20 kroner.

Er dette noe for deg?

Ring Knut på 909 77 805, send SMS til samme nummer, eller send en e-post til stenbekk@nms.no eller knuth@nms.no for å bestille.

Du har kanskje også lyst til å lese...