Et dronebilde fra Stenbekk Misjonssenter en grå novemberdag

Det er bare så vidt vi har hatt minusgrader hittil i høst, men det aller meste av løv har forsvunnet og gråfargene dominerer landskapet rundt Stenbekk. Regnet de seneste dagene har fylt Vestvannet igjen. Det er godt at «sola snart snur», og at det går mot lysere tider igjen. Om du ikke kjenner Stenbekk så godt, så har vi disse bygningene på bildet: Lengst til venstre ligger møtesalen som er bygd inntil den gamle hovedbygningen i treverk. Der har vi kontor, kjøkken, spisesal og salonger i første etasje. I annen etasje er det 11 soverom. Det mørkeste huset er gjestehuset vårt med 14 soverom i de to nederste etasjene, kapell og diverse grupperom på toppen. (Her skal vi innrede et kjøkken)

Til høyre for gjestehuset ligger først garasjen og deretter bestyrerboligen (som er utleid). Bygningen nederst i bildet var «guttebrakke» fra 1970 til 1988. Nå er det områdekontor for NMS.

Litt over midten av bildet ser du trerekkene som står på tosider av Stenbekken. Mellom bekken og husene ser du sandvolleyballbanen, og rett under nederste bildekant ligger fotballbanen vår.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du har kanskje også lyst til å lese...