Vi mister to gode medarbeidere

NMS Eiendommer AS og NMS (moderorganisasjonen) er i disse dager i gang med store nedbemanninger. I NMS Eiendommer AS er det snakk om ca 30% reduksjon i arbeidsstokken. Mange er oppsagt. Noen skal erstattes med nye typer stillinger. På Stenbekk har vi mistet sjefen vår, Kirsten (100%), og kokka, Monica (70%). De jobber ut denne måneden. DE VIL BLI SAVNET HER HOS OSS! Knuts stilling ble redusert fra 100% til 50% i november 2018 (jobber annenhver uke). Toril har 40% og er for tida halvt sykmeldt (jobber én dag i uka).

Kirstens stilling skal erstattes av en 40% salgsleder i et halvt års tid (prosjektstilling). Thor Kristian Ringsbu på Mesnali er spurt av daglig leder av NMS Eiendommer AS om å gå inn i denne stillingen. Som dere skjønner, har vi store utfordringer foran oss. Skal vi klare å gjennomføre årets arrangement, må vi snarest mulig få tak i noen som kan ta seg av kjøkken og renhold.

Du har kanskje også lyst til å lese...