Nå kommer det stabilt internett

sdr

Godt internett har lenge vært etterspurt på Stenbekk. Stedet ligger til tross for at det er sentralt, litt kronglete til for å få fibernett. Den siste tiden har vaktmester Knut med flere jobbet med et firma som heter Monsternett. I forrige uke var de på enda en befaring og svaret i fra dem er at dette skal vi få til! Via radiolink kobles Stenbekk til fibernett slik at det blir gratis trådløst nett både i hovedbygget og i gjestehuset. Dette er veldig bra og vi gleder oss skikkelig til å få dette på plass! Slik det ser ut nå vil dette være på plass i løpet av februar.

Arbeidet med oppussing av gjestehuset er godt i gang. Her blir det et flott kjøkken for selvhushold. Dette vil være et godt tilbud for grupper som ønkser å ordne mat selv. Det blir også et stort samlingsrom oppe i 2. etasje hvor man kan spise og ha samlinger. Her vil det bli installert AV utstyr og nødvendig fasiliteter for at gjestene våre skal få en god opplevelse.

Rommene i 1. etasje håper vi også at vi kan få pusset opp i løpet av våren. Bygget trenger en oppussing etter mange år med leirer og arrangementer. Rommene i kjelleren er allerede flott pusset opp, har du sette de? Alle rom på dette bygget har egne bad. I tillegg til disse fasilitetene er det også et større rom i 2. etasje som kan brukes til kapell eller møtesal.

Ønsker du å hjelpe til med oppussingen? Ta kontakt med Knut Holmen: 40 42 97 32 eller send oss en e-post: stenbekk@nms.no

Du har kanskje også lyst til å lese...