VI VIL HA ET ÅPENT BORD

Et sikkert vårtegn


«Vi vil gjerne ha det godt sammen og være bra for andre. Vi vil være imøtekommende og gjestfrie overfor hverandre og omverdenen.»

Vi har skrevet om 3 av NMS sine fire kjennetegn denne vinteren. Det nærmer seg vår og snart er det varmere i været. Etter hvert vil nytt liv spire opp av bakken, blomster vil dukke opp og spre fine farger. Isen forsvinner og bekkene vil igjen sildre. Etter en lang vinter er det kjærkomment når sola begynner å varme ordentlig og naturen igjen våkner opp til liv og inviterer oss ut.

Det fjerde kjennetegnet til NMS som organisasjon er at vi vil ha et åpent bord. Vi ønsker å ha det godt sammen i fellesskapet, vi ønsker og gjøre gode ting for hverandre. På Stenbekk ønsker vi dette for alle våre gjester. Her skal alle bli møtt med imøtekommenhet og respekt. Vi ønsker å invitere flere til å være sammen med oss rundt «bordet». Rent fysisk så kan man si at bordet er der måltidet blir servert, at flere skal få glede av å spise vår deilige mat og oppleve vår gjestfrihet er et selvsagt ønske og noe vi jobber for, men «bordet» kan også være det livet vi lever som kristne sammen med Jesus.

Vi ønsker å invitere flere med rundt dette «bordet» ikke med tvang, men med respekt. Det er grunnleggende for oss at vi respekterer alle uavhengig av meninger og tro. Vi har alle en plass rundt «bordet» i verden, i fellesskapet, sammen og hver for oss.

Et av ønskene våre denne våren er at vi sammen med NMS, NMSU og menighetene rundt kan jobbe sammen mot felles mål. Bety noe for hverandre og hjelpe hverandre til å skape gode arrangementer for alle aldre på Stenbekk.

Vi ønsker vi at «bordet» skal være åpent, på Stenbekk skal mennesker kunne møtes med gjestfrihet, enten du kommer hit som ferieturist, på leir eller som del av en gruppe. Kanskje har du lyst til være en av de som utviser gjestfrihet ved å ønske mennesker velkommen til Stenbekk, vi har hele tiden behov for flere frivillige. Det er meningsfylt arbeid hvor vi kan love sosialt samvær, mye smil og latter og flere kaffekopper. Vi håper du kan føle deg hjemme hos oss. Vi ønsker å gi alle gode minner som mennesker kan ta med seg videre.

Derfor sier vi at du har gode minner i vente, ta turen til Stenbekk, stoppestedet med påfyll!

Hjertelig velkommen skal du være!

Du har kanskje også lyst til å lese...