Vårkonsert 11. april


Tradisjonen tro inviterte vi på Stenbekk til vårkonsert. Det er hyggelig å samles til en hyggelig stund når dagene blir lysere og vi ser nytt liv gro frem. Denne dagen var det BLMK, et bitte lite mini kor som gjestet Stenbekk. 6 damer som sang våren frem for oss. Underveis i programmet ble koret utvidet med 2 damer til, denne kvelden var også en avskjedskveld for 2 medarbeidere som sluttet ved Stenbekk, på grunn av økonomi ble 2 medarbeidere sagt opp før jul. Monica og Kirsten deltok med en egenkomponert sang med humor og snert, den fikk lokket frem både latter og smil. Til tross for at dette er vanskelig var det godt å se og høre at humor og latter kan prege Stenbekk familien.

Hele koret med gjesteartister

Unni Holm Olsen deltok med misjonsinformasjon og det var kaffe og kringler til alle. Praten gikk rundt bordene og det var et koselig arrangement som vanlig på Stenbekk. Vi er glad for at mange tok turen til Stenbekk denne dagen og håper vi snart kan samles igjen for sammen dele gode opplevelser.

På Stenbekk ser vi fremover og gleder oss over god innsats som er lagt ned denne vinteren og våren av både ansatte og frivillige. Vi er glade for at vi sammen kan ta vare på Stenbekk slik at flere kan oppleve dette stedet som et Stoppested med påfyll!


Du har kanskje også lyst til å lese...