Sommersesong og vi er klare!

Sommer på Stenbekk

I dag har virkelig sommeren kommet til Stenbekk, varmt ute, nesten så det var godt å komme i hus….. Våren har inneholdt flere endringer. Det har vært vemodig å si farvel til trofaste og gode medarbeidere som har gjort mye bra for stedet i mange år. Samtidig så ønsker NMS drift av stedet, NMS ønsker å utvikle stedet, ta vare på det som er og skape nye ting. Målet er et godt sted hvor barn, unge, voksne og eldre kan komme å dele tro, tid ting og talent. Stedet er avhengig av sine gjester, det er for disse vi har stedet og det er for disse vi hele tiden ønsker å lage nye gode minner.

Denne våren har stedet fått internett på plass, hele 2. etasje i gjestehuset er pusset opp. Der er det blitt helt nytt godt utstyrt kjøkken og spiserom/allrom. Møterommet har også blitt pusset opp. Nye bord og stoler. Det er blitt kjempeflott! Her kan både enkeltgjester og grupper leie rom til selvhushold. Hele stedet er blitt veldig fleksibelt og det er mulighet for flere grupper samtidig både som selvhushold, men også med full pensjon. I gjestehuset er nå også alle bad pusset opp.

Ny resepsjon

Stenbekk ønsker deg nå velkommen med ny resepsjon, her kan du få kjøpt is til kaffen, litt snack og sjokolade er også til salgs. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen, ansikt til ansikt, til Stenbekk. Denne sommeren har vi åpent hver dag, kom gjerne innom for en kaffe og vaffel! Sommersesongen vår starter med St.Hans 23. juni etter det vil vi holde åpent for romutleie og frokostservering, Stenbekk er et flott utgangspunkt for ferieturer i Østfold.

De som ønsker deg velkommen er en blanding av både nye og gamle ansatte. Sammen ønsker vi å gi deg et godt opphold, et opphold med påfyll både for hode og mage.

De ansatte sommeren 2019

Iselin Krogstad er sommervert frem til 1. september, hun gleder seg til å treffe akkurat deg. Hun vil i denne perioden jobbe 100% på stedet før hun reiser tilbake til England for videre studier.

Kjell Birger Frøyland er kokk ved stedet, han er ansatt på timer og vil sørge for at du får god mat, laget fra bunnen av med lokale råvarer.

Morten Sand er mannen som sørger for at det er velstelt både inne og ute, han tar gjerne i mot gjester også.

Aina Nesjan sørger for at rom er rene og at frokosten er klar. Alltid blid og klar for en ny dag.

Toril Slettevold Heie er ansvarlig for de frivillige knyttet til stedet. Vi er glade for at vi har flere frivillige som hjelper oss med ulike oppgaver som renhold, matlaging, praktisk arbeid med mer. De betyr mye for oss.

Thor Kristian Ringsbu sørger for at det knyttes kontakter, oppdaterer nettsider og sørger for at stedet markedsføres. Til vanlig jobber han på Camp Sjusjøen ved Lillehammer, men plutselig dukker han opp med kaffekoppen på Stenbekk.

Vi ønsker deg alle velkommen til Stenbekk, stoppested med påfyll. Et sted hvor du har gode minner i vente!

Hjertelig velkommen


Du har kanskje også lyst til å lese...