Skogens menn på Stenbekk


Fra venstre: Frivillig Frank Vigart Thune Eriksen (og bystyrerepresentant for MDG), frivillig Tom Brahde Knutsen, sommervert på Stenbekk misjonssenter, Iselin Krogstad og daglig leder i Sarpsborg frivilligsentral, Ann Karine Forsberg Larsen. Foto: Eline Rildå Bjørge S.A

I dagens S.A kan vi lese om et nytt tilbud som ser dagens lys i Sarpsborg nå i høst. Spennende og absolutt noe som NMS og Stenbekk ønsker å støtte opp om. Som en organisasjon som ønsker å ta vare på og få til endringer i menneskers liv var vi glade når daglig leder i frivillighetssentralen, Ann Karine Forsberg Larsen tok kontakt med oss tidligere i vår.

Sarpsborg har desverre opplevd en økning i selvmord blant menn. Mange menn er ensomme og har ikke noen å dele verken dager eller tanker med. Dette ønsker frivillighetssentralen å gjøre noe med. De var på utkikk etter et egnet sted da en i prosjektgruppa kom til å tenke på Stenbekk.

På Stenbekk har vi Vestvannet, bålplass og en lavvo som trenger omsorg… Det er også kort vei til Tømmerholdtøya, den nås på en liten padletur.

22. august skal det være kick off for dette prosjektet på Glenghuset i Sarpsborg. Arrangementet begynner kl. 18.00. Her vil blant annet eventyrer og polfarer Mats Grimsæth snakke om betydningen av psykisk helse, psykolog Karl Tore Øvergård skal snakke om det faglige. Musikalske innslag ved musikklinja på Greåker VGS.

Er dette noe du har lyst til å være med på? Enten som frivillig eller deltaker, møt opp på Glenhuset for mer informasjon!

Ikke tilgang til SA? Her er artikkelen i pdf format.

Du har kanskje også lyst til å lese...