Hører du din egen stemme?

Kurs i å lytte til deg selv og til Gud.

14.-16. februar 2020

Innsikt gir utsikt

Hører du din egen stemme?

Vil du bli flinkere til å lytte til deg selv? Til dine egne behov, historie og drømmer? Vil du jobbe med å sette dette inn i et Guds-perspektiv?

Har du kontakt med deg selv i hverdagen? Eller føler du at du springer fra det ene til det andre? Trenger du litt drahjelp for å bli bedre til å lytte både til deg selv og Gud? Ville det være greit å bruke ei helg på å lære lytting?

Denne helgen er for deg!

Vi ønsker å gi deg undervisning for hverdagen. Gode verktøy som kan hjelpe deg til å møte deg selv, og komme med eksempler på hvordan Gud møter oss. Det å lytte er en kunst, vi mennesker trenger å flytte fokus til å lytte mer enn vi snakker. Ved å snakke står vi stadig i fare for å overdøve oss selv.

Denne helgen skal vi bli kjent med hvordan vi:

Lytter til oss selv.

Lytter til vår egen historie.

Lytter til våre egne drømmer.

Lytter til Gud.

Lytter til naturen med naturen og i naturen.

Undervisningen foregår i plenum med rom for samtale. Det er satt av god tid til egen fritid og egen refleksjon. Vi avslutter med gudstjeneste.

Kursholder Tord Langmoen

Kursholder er Tord Langmoen. Tord Langmoen (61) er utdannet diplomcoach fra Henley University of Reading i England, diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI og har dessuten gjennomgått lederprogrammet ved London Business School. Han har i 15 år arbeidet som ledercoach og bedriftsrådgiver, de siste 10 årene i Cockpit Kommunikasjon, som nå er en del av nettverket Skagerak Consulting AS. Som ledercoach og rådgiver arbeider han med kristne og ideelle organisasjoner, kommersielle bedrifter og offentlige etater. Langmoen har i flere år vært en av de faste foreleserne på IMI Institutt for Teologi, Misjon og Ledelse, Stavanger. Før han begynte som ledercoach og bedriftsrådgiver, arbeidet han i mange år som administrerende direktør, sjefredaktør og journalist. Langmoen bor på Eidsvoll, er gift, har to voksne barn, ett barnebarn og er på fritida aktiv i lokal menighet.

Vi ønsker deg velkommen til en livsforvandlende helg.

Påmeldingsfrist innen 7. februar Ankomst fra kl. 17.00 fredag 14. februar. Helgen avsluttes med enkel gudstjeneste og lunsj søndag 16. februar kl. 13.00. Pris for hele helgen er kr 2900,- Dette inkluderer undervisningsmateriell, overnatting i enkeltrom med oppredd seng, mat og kaffe/te/frukt i pausene. Stenbekk er kjent for god mat og denne helgen blir ikke noe unntak. Her blir det påfyll både for kropp og sjel.

Påmelding skjer via www.checkin.no. For spørsmål om kurset, ta kontakt på epost: tkr@nms.no eller  telefon 40 40 53 54.

Hjertelig velkommen til dager med hvilepuls.

Stenbekk Misjonssenter, stoppested med påfyll!


Du har kanskje også lyst til å lese...