lopper og fint vær, det ble en nydelig formiddag

Både inne og ute var det muligheter for gode kjøp

Lørdag 24. august var det igjen tid for stort loppemarked på Stenbekk Misjonssenter ved Sarpsborg. Mange frivillige hadde jobbet godt hele uken med å forberede denne dagen. Garasjer og boder var velfylte og her var det virkelig noe for enhver smak. Mye snurrepiperier, en ergometersykkel, flere service eller hva med bestemors gamle dukke?

Ute var det rigget i stand salgsboder med salg av is, brus, vafler, kaffe og rundstykker. Inne var det møbelavdeling i møtesalen, salongene var omgjort til klesbutikk.

Rett før tauet slippes….

Allerede klokken ni om morgenen stilte de ivrigste opp foran tauet som var spent opp på plassen. Klokken ti skulle markedet åpne så her måtte man pent stille seg i kø. Akkurat klokken 10 ble sperringen tatt vekk og salget begynte. Klokken 11 var det auksjon med trofaste Knut Lande som auksjonarius, flere utrop med spennende gjenstander, dukker, klokker, gamle serviser og krystall. Folk bydde og hadde det morsomt.

Knut Lande var auksjonarius.

Loppemarked på Stenbekk er en tradisjon, de frivillige som jobber med synes det er moro, besøkende koser seg og det er i hele tatt en flott opplevelse. Kjærkommen inntekt til Stenbekk er det også. I år ble resultatet 30 000,-

Takk til alle som bidrar for at dette skal bli noe av, takk til givere og takk til frivillige, ikke minst takk til alle besøkende som kommer til Stenbekk på en slik dag.

Du har kanskje også lyst til å lese...