Gi en gave som betyr noe for andre, vi ønsker oss nye madrasser.

I 2020 er Stenbekk Misjonssenter 50 år! I jubileumsåret har vi et stort ønske om at vi kan ønske våre gjester en god natts søvn med nye madrasser. Leirstedet har 85 senger som i dag har hver sin skumgummimadrass. De har ikke vært med i 50 år, heldigvis, men de er allikevel slitt etter at mange har sovet i våre senger. Vi ønsker oss nye madrasser til jubilanten vår. Vil du være med å gi en gave? Vi har fått et veldig godt tilbud, på tykke gode fjærmadrasser av god kvalitet. Hver madrass koster ca 1500,- og vi trenger 85 madrasser.

Ligg godt på en ny madrass

Det er opprettet en spleiseaksjon på www.spleis.no/stenbekk og vi inviterer alle til å være med!

På forhånd tusen takk for gaven!

Du har kanskje også lyst til å lese...