Misjonsmesse 2. November

Misjonsmesse på Stenbekk Misjonssenter.

Sikkert som det blir høst og trærne mister sine blader, det blir kaldere ute og vinteren nærmer seg. Like sikkert er det at det er misjonsmesse på Stenbekk Misjonssenter. Her har du mulighetene til å sikre deg flotte julegaver. Bordene bugner av forskjellige varer. Flott håndarbeid og noe for både liten og stor. Ingen misjonsmesse uten loddsalg og åresalg. Hovedtrekning med fine gevinster. Misjonsmesse er en ypperlig anledning til å treffe mennesker, dele tid med hverandre og ha det hyggelig sammen. Her blir det sang og musikk, misjonsglimt med mer. Kafeen er åpen med salg av vafler og kaffe. Alle inntekter går til NMS sitt verdensvide misjonsarbeid. Hjertelig velkommen til salg med mening!

PROGRAM
10.30: MESSA ÅPNER
Salg av håndarbeider, småkaker, gaveartikler.
Loddsalg og åresalg
Enkle hobbyaktiviteter for barna
Salg av nystekte vafler og kaffe mm  
12.00:  FAMILIEMØTE
Andakt ved Gunn Elisabeth Edvartsen
Sang av Korene i Tune kirke  
13.00: Salget fortsetter. Salg av grøt og pølser mm i kafeteriaen  
15.00: SANG- OG MISJONSMØTE                 
Sang og musikk ved Bjørnar Spydevold m.fl
Misjonsglimt
Trekning på lokalutlodning
Ca. 16.30: Slutt                      

Velkommen!                                       
 

Du har kanskje også lyst til å lese...