Vintersesong

Vakkert vinterstid
Stenbekk tar seg bra ut i vintersol

Det er midten i november og både kulde og snø har vært på visitt. I fra Kjerringåsen Alpinsenter meldes det om at snøproduksjonen er i gang. Kjerringåsen alpinsenter ligger bare 10 minutter unna Stenbekk med bil. De har flotte bakker og gode priser. Vi har spesialtilbud på overnatting for grupper som ønsker å tilbringe en dag i bakken, kanskje passer det med en hel helg hos oss? Stenbekk ligger skjermet og rolig til ved Vestvannet samtidig er det sentralt med kort avstand til alt hva Østfold har å by på.

Kjerringåsen alpinsenter
Kjerringåsen alpinsenter, 10 min unna Stenbekk. Foto: Kjerringåsen

I desember måned er kalenderen for Sarpsborg full av aktiviteter og konserter. Vi kan tilby rom med bad for en rimelig pris, fra kr 560,- Ønsker du oppredd seng med deilig frokost er dette mulig å bestille.

Stenbekk ligger 3 km unna Superland, badeland og aktiviteter for store og små. Inspiria opplevelssesenter er også like i nærheten.

Vi nærmer oss adventstiden, på Stenbekk er det ulike arrangementer for både store og små. Se NMSU sin kalender for barn- og ungdomsarrangementer.

Velkommen til Stenbekk, stoppested med påfyll!

Du har kanskje også lyst til å lese...