Stenbekk 50 år 19.04.20

Denne helgen skulle vi ha begynt feiringen på Stenbekk, tenk 50 år er gått siden innvielsen av stedet. I 50 år har stedet vært til inspirasjon og glede både for unge og gamle. Utallige leirer har det vært på stedet, ryktene sier at flere giftermål har blitt resultatet av dette. Stedet har vært og er NMS sin storstue i Østfold området. Vi er takknemlige over og gleder oss med jubilanten.

Fra innvielsen 1970

Søndag 19. april var det planlagt en oppmuntringskveld med Stenbekkvenn Morten Pettersen som skulle synge og spille for oss, tidligere NMS misjonær, Per Anders Nordengen skulle ha kåseri om livsglede og tro. Vi hadde gledet oss til både å se og høre.

Det har vi muligheten til! I vår hverdag i dag er det meste mulig, selv om vi ikke kan møtes kan vi få oppleve Morten og Per Anders, de har stilt sporty opp og sendt oss noen videoklipp. Dette er så redigert til en liten film som dere kan se under her.

Morten synger og spiller følgende låter: «Er det rart?», «Da vi var små» og «Ingen vet». Per Anders kommer med en liten hilsen. Tusen takk til dere begge to!

God fornøyelse og gratulerer med dagen!

Ønsker du å gi en jubileumsgave til driften av Stenbekk?

Vårt gavekontonummer er: 3000 35 49484 Mer innbetalingen med «gave stenbekk drift 18150»

Ønsker du skattefradrag for gaven bruker du konto: 8220 02 85057
Gaver hit merkes: «Prosjekt 309102 Stenbekk»

Gjør det lettvint bruk VIPPS. Stenbekk har Vippsnr 515232
Bla nedover til gave. Tast inn beløp.

Takk for alle gaver og forbønn.

Bli med og feire jubilanten!

Du har kanskje også lyst til å lese...