OASE 2024

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er IMG_5611.jpg

I samarbeid med OASE 2024 tilbyr vi overnatting for deltakere. Alle våre bad er nyoppusset og har hotellstandard. Rommene er utstyrt med køyesenger, bord og stoler. Fine fellesrom som salonger, tv stuer, peisestue og aktivitetsrom. Ute er det fine omgivelser for avslapning og lek. På området finnes kanoer, fotballbane, beachvolleyballbane og hinderløype til fri disposisjon. Vi ligger i et rolig idyllisk område, 3 km fra E6, 20 minutters kjøring fra Kongstenhallen og OASE 2024.

Vi har 25 rom med 1-4 senger, alle rom har flotte bad. WIFI er tilgjengelig med god kapasitet på alle rom og fellesarealer.

Det tilbys frokost for de som ønsker det, men det er også et flott nytt kjøkken tilgengelig, godt utstyrt for de som ønsker å lage frokost selv.

PRISER:

  • Dobbeltrom standard pluss (rom med én queen-size dobbeltseng): kr. 1595,- per rom per natt inkl. frokost, håndklær og oppredde senger
  • Dobbeltrom standard (rom med én køyeseng): Kr. 1250,- per rom per natt inkl. frokost, sengetøy og håndklær
  • Standard 3-4 mannsrom: kr. 1350,- per rom per natt inkl. frokost, sengetøy og håndklær
  • Enkeltrom: Kr. 950,- per rom per natt inkl. frokost, sengetøy og håndklær

Det er også mulighet for å sette inn ekstrasenger på flere rom (+kr. 250 per seng per natt) slik at flere personer kan sove på samme rom.

Det er mulighet for å ta med hund på noen rom. Tillegg for hund, kr. 75,- per natt.

For bestilling og spørsmål ta kontakt med oss på telefon: 40 81 48 61, epost: stenbekk@nms.no eller bruk vårt kontaktskjema

Hjertelig velkommen til Østfold og til OASE 2024!