Misjonsselskap for kvinner

Full møtesal og god stemning!

Fest, fellesskap og drømmen om en fremtid

«Interessant», «hyggelig», «givende», «lærerikt», «godt», «fint» – lovordene var mange fra de mer enn 100 deltakerne på Misjonsselskap for kvinner på Stenbekk lørdag 2. mars. Mange hadde vært der «100 ganger» før, mens noen var der for første gang. Og uten å røpe damenes alder altfor mye, kan vi si at både 41 og 91 var representert i forsamlingen! Etter lydnivået og smilene å dømme hadde alle det rimelig kjekt!

Margrethe Reve Brandsæther fortalte både rystende og rørende historier fra arbeidet i Thailand. Hjemmebesøk i Klong Toey-slummen og dagliglivet på Lovsangshjemmet har vært en del hennes hverdag i mange år. At vi kan være med å oppfylle «Drømmen om en fremtid» for noen av barna der, så ut til å inspirere til innsats. Det ble i alle fall gitt mer enn 18 500 kr i gave til arbeidet!

Renate Gjerløw Larsen fortalte sin egen sterke historie. Rus og avhengighet kan være like ødeleggende for en familie i Norge som i Thailand. Og Jesus kan gjøre små og store under i menneskers liv, både her og der! Renate gledet ellers forsamlingen med vakker sang og briljant pianospill. Repertoaret inneholdt alt fra musikalnummer til salmer.

På kjøkkenet var det stor aktivitet både på forhånd og underveis. Den velsmakende «Thailand-middagen» ble, tradisjonen tro, servert av stramme herremenn i hvit skjorte og «tversover». Et aldri så lite høydepunkt i året, skal vi tro noen av damene. Om det alene er nok til å få damene til å komme igjen neste år er vel tvilsomt, men ønsket om å møtes igjen til fellesskap, misjonsinspirasjon, god mat og festlig samvær ble tydelig uttalt!

Unni Holm Olsen

Du har kanskje også lyst til å lese...