Utleie

Stenbekk er:

    • et kurs og konferansesenter med god standard, alle soverom har egne bad
    • et alkoholfritt selskapslokale
    • Et perfekt samlingssted for storfamilien og slektstreff. Her har vi aktiviteter for både store og små!
    • Supert sted for leir, konfirmantleir eller andre leirer! Vi hjelper dere gjerne med å gjøre leiren til et godt minne. Samarbeid med andre aktører gir oss muligheten til å tilby det helst spesielle. Konfirmantleir vinterstid med en dag på slalomski. Kjerringåsen alpinsenter ligger 10 minutter unna leirstedet.
    • et mål for dagsturer med menigheten, formiddagstreffet, pensjonistforeningen m.fl. Vi er til for at dere skal ha en hyggelig utflukt med godt innhold.et mål for skoler og barnehager som vil ut på en dagstur, semesteravslutning eller overnattingstur. Her har vi mulighet for å gi dere gode tilbud på opplevelser hos andre aktører. En skoletur med et besøk på Inspiria , 3km unna Stenbekk,m er å anbefale! Læring, mestring og opplevelser hånd i hånd. Full pensjon eller selvhushold, dere bestemmer!

Vi ønsker å hjelpe dere til å skape gode minner, vi vil gi dere muligheten for påfyll, enten det er gjennom opplevelser eller mat. Mennesker i vår tid trenger et sted å slappe av, finne hvilerytmen. Derfor sier vi at Stenbekk er et stoppested med påfyll!

Ønsker du å leie stedet til ditt arrangement?

Ta kontakt på:


Oversikt over sengeplasser:

Her er orienteringsplanene for stedet:

LagreLagre

LagreLagre