Familieuker sommeren 2020

Vi er glade for at vi kan invitere til familiedager denne sommeren. Nå er det Norgesferie som gjelder. I uke 28, 29, 30 og 31 vil vi ha et spesielt fokus på familier. Bruk Stenbekk som et utgangspunkt for å utforske Østfoldbyene. Østfold har mye å by på innenfor kort rekkevidde med bil. Norges svar på Danmark?

Hva med en dagstur til skjærgården på Hvaler, nyt bølgeskvulp og late dager. Kjøp en is på brygga og fang krabber med klesklype og tråd. På sidene til Visit Østfold finner du 10 turtips for Fredrikstad og Hvaler

Bilde: Visit Østfold

I nærheten av Stenbekk og i Sarpsborg er det også mye å finne på. Hva med å legge turen til litt andre steder enn vanlig, unngå parker og tette folkemengder, beveg deg ut i skog og mark. Pakk med mat og det du har bruk for og utforsk gamle helleristninger og gravhauger. Knyt skoene og beveg dere opp på toppene i Østfold. Oldtidsruta er Norges mest konsentrerte samling av oldtidsminner fra bronsealder og eldre jernalder.

På Stenbekk har vi kart over ulike turer dere kan gå, enten det er til fots, på sykkel eller med kajakk/kano. Vi har kanoer til utlån. Hva med å ta kanoen, ta med mat og hengekøye, finn dere deres egen holme og slå leir på, opplev naturen fra vannet.

Kanotur med familien

Her har dere et sted som er tilrettelagt for å senke skuldre og få hvilepulsen, ikke alle aktivteter trenger å koste penger… Hva huskes best fra sommerferien? Kanskje er det kveldsroen med familien med brettspill og prat? På Stenbekk ligger alt til rette for en god ferie som huskes.

På Stenbekk kan dere bo på familierom med egne bad. Pris pr rom pr døgn er kr 825,-

Ønsker dere å bo i telt så er dette mulig. 150,- pr døgn pr telt. 30,- pr person pr døgn. Tilgang til kjøkken og toalett.

Bobiler og campingvogn er også velkommen. 300,- pr døgn.

Vi har flotte utearealer med griller, hoppeslott, fotballbane, sandvolleyballbane, klatrevegg med mer.

I utgangspunktet ordner hver familie maten selv, vi har gode kjøkkenfasiliteter hvor det er mulig å ivareta smittevernregler utifra den situasjonen vi er i. Det vil bli mulighet for å kjøpe enkel frokost samt enkel middag for de som ønsker det, dette er avhengi av belegg. Stedets kiosk er åpen med salg av snacks, brus og is.

Velkommen til familieferie på Stenbekk!

Du har kanskje også lyst til å lese...