Stenbekk sponser skøyteløperen Johann Jørgen Sæves

Stenbekk er stolt sponsor av Johann Jørgen Sæves, en norsk skøyteløper som deltar i nasjonale og internasjonale konkurranser i hurtigløp på skøyter og representerer Norge og sin barndomsklubb Båstad Idrettslag. Sæves konkurrerte i sesongene 2009/10 – 2014/15 for Aktiv Skøyteklubb i Oslo (kilde: no.wikipedia.org)

Johann Jørgen Sæves pendler fra hjembyen sin Askim til Fredrikstad, hvor han går på skole. For å frigjøre mer tid til både studier og trening, bor Jørgen hos oss på Stenbekk i ukedagene. Den unge skøyteløperen er vår nye ambassadør og skal hjelpe oss med å løfte Stenbekk til nye høyder. Vi er glade for å kunne ønske han velkommen til oss og ser frem til samarbeidet! Jørgen har skrevet noen ord om seg selv. Les disse og bli kjent med den flotte idrettsutøveren:

Jeg heter Johann Jørgen Fredriksen Sæves. Vennene mine kaller meg bare for Jørgen. Johann er etter Johann Olav Koss, så jeg er på en måte den fødte skøyteløper. Likevel fant jeg ikke veien til skøytebanen før jeg var ni år, og resten er historie. 

En fun fact om idrettskarrieren min: Jeg er den raskeste norske 17-åringen på 500 meter gjennom tidene (enn så lenge). Som junior ble jeg nummer tre i verdenscupen sammenlagt på samme distanse. Som senior har jeg en og annen medalje fra nasjonale mesterskap, og jeg representerte faktisk også Norge under verdensmesterskapet i Kina rett i etterkant av OL i Sør-Korea. 

Nå har jeg akkurat fylt 26 år. Lysten til å bli skikkelig god er der fortsatt, og jeg står på for å prøve å bli litt bedre hver dag. 

Ved siden av satsningen studerer jeg Innovasjon og Prosjektledelse på Høgskolen i Østfold. Det trives jeg veldig godt med. I løpet av mine 26 år har jeg opplevd mye og har relativt bred livserfaring. Det føler jeg at jeg drar nytte av på studiet. 

Det var på grunn av studiet at jeg tok kontakt med Stenbekk for noen måneder siden, i håp om at de hadde et ledig rom. Og for en hyggelig tilbakemelding jeg fikk! Stenbekk, representert av Yvonne, tok meg utrolig godt imot, serverte kaffe, viste meg rundt og tilbød meg en hybel slik at jeg kan overnatte nærmere skolen og få mer tid til å trene. 

Nå i det siste har jeg forsøkt å vise frem Stenbekk, og senest sist uke tok jeg med medstudentene mine til senteret og brukte fasilitetene der noen dager. Vi var utrolig heldige med været, og Stenbekk fikk vist seg fra sitt beste. For et vakkert sted! 

Tusen takk til Yvonne og resten av Stenbekk for å ønske meg velkommen! 

Mvh J. Jørgen F. Sæves

Du har kanskje også lyst til å lese...