Har laget kort som kan gi Stenbekk 25.000 kroner

Katrine Heie har designet fem nydelige motiver, som selges som kort til inntekt for Stenbekk.
Katrine Heie har designet fem nydelige motiver på kort til inntekt for Stenbekk.

Det mangler ikke på respons på de vakre kortene til Katrine Heie (25), som selges til inntekt for Stenbekk.

Det er på kort tid solgt over 100 pakker. Hvis alle 500 pakkene blir solgt, betyr det 25.000 kroner. Dette er penger som går uavkortet til Stenbekk, da trykkingen er sponset.

Katrine Heie synes det er veldig artig at kortene slår så godt an.

«Jeg har hentet inspirasjon fra området rundt Stenbekk. Motivene er blant annet fra fotballbanen, naturstien, epletrærne og Vestvannet», forteller den unge kunstneren.

Med mor som er ansatt som frivillighetsleder kjenner hun stedet ut og inn. Hun har deltatt på mange leirer opp gjennom årene. Så når utfordringen om å lage kort til inntekt for stedet kom, var Katrine ikke sen å be. Stenbekk er også en del av henne.

Hjemme i leiligheten på Torp har hun investert i utstyr til å lage bilder digitalt – digital kunst. Hun tegner/maler og designer med «blyant» rett på skjermen.

Bruken av programmet er selvlært. Det gjør det enda mer imponerende. Det er utrolig flotte bilder hun skapt ved å bruke denne kunstformen som flere og flere benytter.

«Jeg trives foran skjermen. Spennende å se hvordan bildene blir til underveis i prosessen».

Katrine er vokst opp i en kreativ familie. Selv har hun også syslet litt med malerpensler, men nå er det digital kunst som gjelder.

«Jeg setter veldig stor pris på de gode tilbakemeldingene.  Det gir meg et løft i hverdagen og lyst til å jobbe videre med denne kunstformen», sier Katrine Heie.

Tekst og foto: Terje Andresen

Det er fem kort i hver pakke. Prisen er 50 kroner per pakke. Kortene selges på Stenbekk.

Motivene er hentet fra Stenbekk: fotballbanen, naturstien, epletrærne og Vestvannet.

Du har kanskje også lyst til å lese...