Velkommen til Stenbekks jul 2023!

Søndag 10. desember inviterer vi til julebord med program og musikalske innslag på Stenbekk. Vi serverer tradisjonell julemat fra kl. 15.00-17.00 og avslutter med julekonsert kl. 17.00-18.00. Se detaljert program lenger ned.

Pris per person, kr. 425,-
Barn (3-15 år) halv pris, kr. 213,-

Informasjon om påmelding:
Vi forventer mange gjester denne dagen, sikre deg bordplass nå! Påmelding på e-post: stenbekk@nms.no eller SMS til tlf.: 40 81 48 61.

Program:
▪️Kl. 15.00-17.00: Middag: Ribbe med smakfullt tilbehør, multekrem og krumkake til dessert, kaffe/te/vann inkludert. Mineralvann kommer i tillegg.

▪️Kl. 15.00-17.00: Juleutstilling i møtesalen, juletoner og salg av gaveprodukter. Det blir også en «lysvandring» rundt Stenbekken. Servering av gløgg (værforbehold).

▪️Kl. 17.00-18.00: «Julen i ord og toner» i møtesalen: Sang og musikk v/ Jan Erik Norheim og Pål Esben Gustavsen.

Vi vil også høre noen julefortellinger.

Ta med deg familie og venner og innled høytiden med koselige førjulsopplevelser på Stenbekk.

Vi gleder oss til å se deg!

Vi presenterer årets musikere:

Jan Erik Norheim

Jan Erik Norheim er opprinnelig fra Lisleby i Fredrikstad, men har bodd størstedelen av livet i Halden. Jan Erik har mer enn 50 års erfaring som organist og komponist og har spilt med og for mange solister.

Pål Esben Gustavsen

Pål Esben Gustavsen er fra Halden, en erfaren trompetist med mange spilloppdrag bak seg, blant annet fra gudstjenester i DnKs menigheter i Østfold. Han spilte også i Halden Storband i over 20 år.

Jan Erik og Pål Esben har spilt sammen en rekke ganger. På Stenbekks jul møtes de igjen for å lage vakre juletoner for våre gjester. Vi gleder oss!

Du har kanskje også lyst til å lese...